"Čovek na ivici" u bioskopima

Film "Čovek na ivici" (Man On A Ledge) Asgera Leta, sa Semom Vortingtonom u glavnoj ulozi, biće od četvrtka, 22. marta, na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, najavila je distributerska kuća "Tak".

Izvor: Tanjug

Subota, 17.03.2012.

14:49

Default images

Triler "Čovek na ivici" govori o nastojanjima jednog čoveka da dokaže svoju nevinost nakon što je optužen za krađu retkog i vrednog dijamanta.

Nik Kasidi, koga igra Sem Vortington, nedavno je pobegao iz zatvora, a bez utočišta i mesta na koje bi otišao, penje se na krov solitera. On očajnički poziva ceo Njujork da upre pogled u njega i vidi da samo jedan pogrešan korak može da ga odvede u smrt, ali policajac saznaje da je Nik kaskader, sa ciljem da skrene pažnju javnosti i medija na svoj nepravedni slučaj.

U međuvremenu teče velika pljačka dijamanata.

Vortington, koga će domaća publika od 29. marta gledati i u epskom spektaklu "Gnev Titana", kaže da Letovo ostvarenje nije klasičan akcioni film, već priča o čoveku koji je "priteran u ćošak" i različitim izazovima sa kojima se suočava.

On je priznao da ga je delimično privukla uloga Nika Kesidija zbog toga što je želeo da prevaziđe strah od visine, s obzirom da je većina scena snimana na simsu hotela "Ruzvel" na Menhetnu.

"Ne postoje prave pripreme za ovakvu ulogu. Jednostavno morate da se popnete na prozor hotela. Kaskaderi mogu da vam ispričaju kakav je osećaj, ali to vam je poput zaljubljivanja - ne možete da zamislite kako izgleda dok se sami ne nađete u toj situaciji", rekao je Vortington.

U filmu glume i Ed Haris, Elizabet Banks i Džejmi Bel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: