Četvrtak, 17.04.2014.

19:36

Putin: Moguće je da sam ja meta

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je moguće da je on glavni objekat ekonomskih sankcija koje su SAD uvele Rusiji zbog Krima.

Izvor: Beta

Putin: Moguæe je da sam ja meta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

mujcinovic salih

pre 10 godina

Odgovarajući na pitanje o uvođenju sankcija biznismenima Genadiju Timčenku, braći Arkadiju i Borisu Rotengbergu, on je kazao :"To su moji dobri drugovi, prijatelji. Zarađivali su svoj kapital još pre našeg poznanstva.I tako gospodin Timcenko je zaradio 15 milijardi dolara.A sve to drzi u SAD.Nesto tu smrdi...

Aleksandar

pre 10 godina

@(sasa, 17. april 2014 22:21)

Zato i nisi na njegovom mestu - što razmišljaš k'o uvređeni školarac. Dve trećine izvoznih prihoda koje Ruska Federacija ostvari dolaze od gasa, nafte i naftnih derivata. Skoro 80% tog novca dolazi iz EU - ako 'zavrne' gas, kao što mu ignoramusi na internetu predlažu, RF bi ostala uskraćena za polovinu svog izvoza - nešto što odjednom nijedna država na svetu ne bi preživela.

Srećom, Putin je malko pametniji igrač i daleko je od onoga za šta ga vi rusofili/zapadnomrsci smatrate. Zato je on predsednik RF, a vi možete samo da maštarite šta biste radili da ste na njegovom mestu.

tormentor

pre 10 godina

Hah, ja se nadam da se salis za ovo "postenih ruskih industrijalaca", jer u Rusiji ti "posteni" industrijalci su sve samo ne posteni. A kakve veze ima demokratija sa zamrzavanjem necijih racuna? Ako mislis da ima, onda definitivno ne znas sta je demokratija.
(Ivan, 18. april 2014 05:32)Misliš da su industrijalci sa zapada nešto bolji?Razlika je u tome što je Rusija postala kapitalistička zemlja pre 24 godine.Isto kao što su sada kapitalisti iz istočne Evrope na lošem glasu tako su i pre 100 godina isto tako bili i kapitalisti u SAD-u.Tako nastaje kapitalistički sistem

Tanja

pre 10 godina

Mozda bi nasi politicari, trebali isto da sede 4 sata i odgovaraju glasacima na pitanja, naravno da odgovaraju na pitanja a ne da mora ?olivera' da ga 5 puta opominje da odgovori na piranje, ili Vucic da drzi uvek isti govor, kako je posten, marljiv, da su svi drugi krivi. Naravno da je nasao uzasnu ekonomsku i nesredjenu drzavu, ali Vucu, pa zato si i dobio izbore, pokazi sta znas, danas i sutra, ostavi se bre istorije.

Baćuška

pre 10 godina

To se zove kod nas tajkuni.
A, taj njihov biznis se zove korupcija.
A, oni su tvoji dobri prijatelji i o Krimu su saznali iz novina !
Baš su oni neimformisani!
Jadna li je ta tvoja država, već 100 godina je jašu kojekakvi mufljuzi.

djole

pre 10 godina

@blago vama:
Prica engleski, retko, ne dobro, ali je pred OI u Sociju imao neki snimak gde govori na engleskom pa su sve mediji uzvrteli da to kao prenose, komentarisu. Nemacki tecnoo govori. U zvanicnom obracanju i on i Lavrov (koji naravno tecno govori engleski) se obracaju na ruskom .
I u cemu je sad problem?

AISA

pre 10 godina

Sta se bune ovi Rusi. Ako su patriote ,kako se predstavljaju, zasto su onda drzali toliki novac u Americi i evropi. Oni su patriote kao ovi nasi biznismeni i politicari. Kuci zaludjuju narod i huskaju ga protiviZapada a ustvari njihove porodice zive rade u londonu, americi... Bedno i zalosno i vec mnogo puta vidjeno.

Nenad

pre 10 godina

Evo vec vekovima nas bratski ruski narod ne zivi u slobodi nego se samo smenjuje diktator za diktatorom koji ne vole ljude i veruju da je bogatstvo Rusije u prirodnim resursima a ne u ljudima. Bogatsvo Rusije je u ljudima koje Rusija ima i kada bi njima omogucili slobodu i obrazovanje kakvu imaju amerikanci ili nemci snaga Rusije bi dosla do izrazaja i izasla na videlo. Ovako polupismeni diktatori i njihovi sledbenici ruiniraju i unistavaju Rusiju, korak po korak.

Duci0167

pre 10 godina

Sta se lozite na ovog jahaca medveda? Pa vi ste zaljubljeni u njega :) Zaludjenijeg naroda nisam video. I tako,mislite "zavrni im gas pa da vide"? Kakva glupa percepcija. Pa jos "nisam rusofil ali ga obozavam,muskarcina,volim ga" hahah

Deda Mraz

pre 10 godina

Klasičan diktator.
U Americi dva predsednička mandata i dovidjenja - a ovaj patuljak će da vlada dok je živ, kao i njegov komšija - pulen koreanac...

Milivoje

pre 10 godina

Pa, rusi su trebali znati da je "politika" zapada prema političarima i privrednicima Srbije (a i celoj drzavi i narodu), ono isto što čeka i njih! Zato nisu trebali ni imati nikakve račune kod tih, u celokupnoj ljudskoj istoriji, najkvarnijih licemera!

Dragan

pre 10 godina

Ne bih se slozio da je odnos snaga NATO - Rusija 100:1, jer pogledajte odnos SAD i NATO prema Severrnoj Koreji. Cim su se uverili da taj tamo Kim Dzong ima nuklearnu bombu povukli su se i vise ni rec od njih da cujes protiv Severne Koreje.Salju UN tamo neke svije misije da kao istrazuju postovanje ljudskih prava i to je sve. NATO udara samo tamo gde je siguran da nece imati nikakav otpor a cim vidi da bi mogao imati svoje zrtve odustaje. Napravi haos u tim zemljama a kada oseti "gusto" povlaci se onako tiho i neprimetno.Ucuti se i pocinje da izigrava mirotvorca a narod te zemlje se poubija medjusobno.

Ivan

pre 10 godina

Eto to je ta demokratija na delu. Zamrzli račune poštenih ruskih industrijalaca samo da bi se iz ljubomore obračunali sa Putinom.
(Boža, 17. april 2014 21:02)

Hah, ja se nadam da se salis za ovo "postenih ruskih industrijalaca", jer u Rusiji ti "posteni" industrijalci su sve samo ne posteni. A kakve veze ima demokratija sa zamrzavanjem necijih racuna? Ako mislis da ima, onda definitivno ne znas sta je demokratija.

pera

pre 10 godina

Kao sto su stare komunjare zbog svog slepila razrusile SSSR, tako ce i ovaj Rusiju. Lik jednostavno ne shvata da bi se njegova zemlja da nema nuklearne rakete raspala za 24h po svim savovima. I ne shvata da u bilo kom odnosu snaga sa NATO-om je 100:1 za NATO. Jedino su u nuklearnim snagama 1:1, a jadna je ona zemlja cije postojanje garantuju i obezbedjuju rakete.
(Alex, 17. april 2014 22:16)

Vidim da je tebi malo zao sto oni imaju te rakete pa zapad ne moze sa njima da "prica" kao sa Srbijom,Avganistanom,Irakom...
Drugo,Rusija je jedna drzava,a NATO je veliki broj najmocnijih drzava,a ,opet, odnos snaga nije bas takav kakvim ga ti predstavljas.

Jajko

pre 10 godina

Ja obožavam Putina! Sve što radi, radi iz sve snage! Mogu samo da ga mrze, on vodi najveću silu na svetu, samo to niko još nije shvatio. Daće bog, biće trećeg svetskog rata a Rusi će pobediti. Mi ćemo Putinu sedeti na krilu i njegovom snagom povratiti sve što nam je nepravedno uzeto. (Kraj sarkazma - naravno da ne priželjkujem nikakav rat. Ako ste počeli nekontrolisano da lučite pljuvačku na spomen 3. svetskog rata u kojem pobeđuje Putin, obratite se lekaru ili farmaceutu)

Pinball Wizard

pre 10 godina

sve,sve, ali slika je legendarna :D
(Nikola, 17. april 2014 20:16)

Jeste, bogami. Oduvek sam zamišljao da baš ovakvu mimiku ima KGB major kad saslušava nekoga. Kao da govori "mi odavno znamo sve, ali hoću da mi ti sve kažeš svojim rečima. Ako sve tačno ispričaš, dajem ti časnu reč oficira KGB-a da se nećeš dugo mučiti".
Fali samo otkočen "tokarev" na stolu ispred njega.

Blago vama

pre 10 godina

milan26, decko ti izgleda buncas, gde si ti cuo Putina da prica engleski? A da je simpatican to samo gay populacija moze da proceni.

demokratija ali prava

pre 10 godina

Mozete li da zamislite da Obama ili Merkelova ovako odgovaraju 4 sata na direktna pitanja gradjana.
To je nezamislivo, jer je na zapadu simulacija demokratije. Na zapadu je vladavina tajkuna a ne naroda, a politicarima ne pada na pamet da polazu racune narodu.
Kancelar Nemacke bombarduje i okupira druge zemlje, zavodi sankcije u interesu svojih tajkuna, a ne interesu svog naroda.Zasto Nemacka nece da uvede sankcije Rusiji i pored otrovne retorike? To nemacki narod ne zeli. Ali se on nista ne pita. Bitno je da to nemackim tajkunima ne odgovara, jer gube profit, zato tih sankcija nece ni biti, jer se u Nemackoj tajkuni pitaju.
Tu je velika razlika izmedju licemera kao sto je Merkelova ili Obama i Putina.

crni bombarder

pre 10 godina

@alex
Samo jedno pitanje. Sta bi se desilo sa Amerikom da prestane da stampa dolare bez pokrica? U 12.00 Amerika prestaje da stampa dolare bez pokrica u 12.20 gradjanski rat.

Перица

pre 10 godina

@Алекс

Па до распада СССР-а једино су атомске бомбе држале совјетске тенковске колоне ван западне Европе. Успут, процене су биле да би колоне биле по 300км дугачке.

Колико пара потрошише на војску, а ништа нису освојили и опљачкали... економија је пропала, са њом и систем.

Прича се понавља, али сада са друге стране. После освајања и НЕДОВОЉНЕ пљачке, економија је на самрти и одржава се штампањем пара...

Јадне ли су те земље чије економије и друштва смрде нечовештвом.

Alex

pre 10 godina

Kao sto su stare komunjare zbog svog slepila razrusile SSSR, tako ce i ovaj Rusiju. Lik jednostavno ne shvata da bi se njegova zemlja da nema nuklearne rakete raspala za 24h po svim savovima. I ne shvata da u bilo kom odnosu snaga sa NATO-om je 100:1 za NATO. Jedino su u nuklearnim snagama 1:1, a jadna je ona zemlja cije postojanje garantuju i obezbedjuju rakete.

milan26

pre 10 godina

Kad mu vidis ovu namazanu, lukavu, a krajnje simpaticnu facu ne moze da ti ne bude simpatican! Pravi politicar, kgb skola, perfektno govori engleski i nemacki, svestran, opasan igrac sa jasnim ciljem! E sad kad pored takvog lika i Merkelove stavite marionete poput Obame i ostale strucnjake sve vam bude jasno! :-)

Nesalomivi-novosadjanin

pre 10 godina

Jedan od retko simpaticnih predsednika.
Legenda politike. Mimika, fascinirajuca.
Sve sto radi jeste fascinirajuce.
Podrzavam ga, iako nisam rusofil.

ply

pre 10 godina

to je jasno od pocetka. ekonomskim sankcijama biznismenima.oko putina pokusavaju da stvore nezadovoljstvo medju njegovim finansijerima, koji bi se, u ocekivanom scenariju okrenuli protiv njega i podrzali neko rusko prolece u rusiji. vec vidjeno

Православ

pre 10 godina

Па и рекао му је амерички сенатор да је он следећи у лице ал могу да му....
дигну рејтинг!

Nesalomivi-novosadjanin

pre 10 godina

Jedan od retko simpaticnih predsednika.
Legenda politike. Mimika, fascinirajuca.
Sve sto radi jeste fascinirajuce.
Podrzavam ga, iako nisam rusofil.

ply

pre 10 godina

to je jasno od pocetka. ekonomskim sankcijama biznismenima.oko putina pokusavaju da stvore nezadovoljstvo medju njegovim finansijerima, koji bi se, u ocekivanom scenariju okrenuli protiv njega i podrzali neko rusko prolece u rusiji. vec vidjeno

Православ

pre 10 godina

Па и рекао му је амерички сенатор да је он следећи у лице ал могу да му....
дигну рејтинг!

milan26

pre 10 godina

Kad mu vidis ovu namazanu, lukavu, a krajnje simpaticnu facu ne moze da ti ne bude simpatican! Pravi politicar, kgb skola, perfektno govori engleski i nemacki, svestran, opasan igrac sa jasnim ciljem! E sad kad pored takvog lika i Merkelove stavite marionete poput Obame i ostale strucnjake sve vam bude jasno! :-)

Alex

pre 10 godina

Kao sto su stare komunjare zbog svog slepila razrusile SSSR, tako ce i ovaj Rusiju. Lik jednostavno ne shvata da bi se njegova zemlja da nema nuklearne rakete raspala za 24h po svim savovima. I ne shvata da u bilo kom odnosu snaga sa NATO-om je 100:1 za NATO. Jedino su u nuklearnim snagama 1:1, a jadna je ona zemlja cije postojanje garantuju i obezbedjuju rakete.

Deda Mraz

pre 10 godina

Klasičan diktator.
U Americi dva predsednička mandata i dovidjenja - a ovaj patuljak će da vlada dok je živ, kao i njegov komšija - pulen koreanac...

Duci0167

pre 10 godina

Sta se lozite na ovog jahaca medveda? Pa vi ste zaljubljeni u njega :) Zaludjenijeg naroda nisam video. I tako,mislite "zavrni im gas pa da vide"? Kakva glupa percepcija. Pa jos "nisam rusofil ali ga obozavam,muskarcina,volim ga" hahah

crni bombarder

pre 10 godina

@alex
Samo jedno pitanje. Sta bi se desilo sa Amerikom da prestane da stampa dolare bez pokrica? U 12.00 Amerika prestaje da stampa dolare bez pokrica u 12.20 gradjanski rat.

pera

pre 10 godina

Kao sto su stare komunjare zbog svog slepila razrusile SSSR, tako ce i ovaj Rusiju. Lik jednostavno ne shvata da bi se njegova zemlja da nema nuklearne rakete raspala za 24h po svim savovima. I ne shvata da u bilo kom odnosu snaga sa NATO-om je 100:1 za NATO. Jedino su u nuklearnim snagama 1:1, a jadna je ona zemlja cije postojanje garantuju i obezbedjuju rakete.
(Alex, 17. april 2014 22:16)

Vidim da je tebi malo zao sto oni imaju te rakete pa zapad ne moze sa njima da "prica" kao sa Srbijom,Avganistanom,Irakom...
Drugo,Rusija je jedna drzava,a NATO je veliki broj najmocnijih drzava,a ,opet, odnos snaga nije bas takav kakvim ga ti predstavljas.

Pinball Wizard

pre 10 godina

sve,sve, ali slika je legendarna :D
(Nikola, 17. april 2014 20:16)

Jeste, bogami. Oduvek sam zamišljao da baš ovakvu mimiku ima KGB major kad saslušava nekoga. Kao da govori "mi odavno znamo sve, ali hoću da mi ti sve kažeš svojim rečima. Ako sve tačno ispričaš, dajem ti časnu reč oficira KGB-a da se nećeš dugo mučiti".
Fali samo otkočen "tokarev" na stolu ispred njega.

Dragan

pre 10 godina

Ne bih se slozio da je odnos snaga NATO - Rusija 100:1, jer pogledajte odnos SAD i NATO prema Severrnoj Koreji. Cim su se uverili da taj tamo Kim Dzong ima nuklearnu bombu povukli su se i vise ni rec od njih da cujes protiv Severne Koreje.Salju UN tamo neke svije misije da kao istrazuju postovanje ljudskih prava i to je sve. NATO udara samo tamo gde je siguran da nece imati nikakav otpor a cim vidi da bi mogao imati svoje zrtve odustaje. Napravi haos u tim zemljama a kada oseti "gusto" povlaci se onako tiho i neprimetno.Ucuti se i pocinje da izigrava mirotvorca a narod te zemlje se poubija medjusobno.

Blago vama

pre 10 godina

milan26, decko ti izgleda buncas, gde si ti cuo Putina da prica engleski? A da je simpatican to samo gay populacija moze da proceni.

Nenad

pre 10 godina

Evo vec vekovima nas bratski ruski narod ne zivi u slobodi nego se samo smenjuje diktator za diktatorom koji ne vole ljude i veruju da je bogatstvo Rusije u prirodnim resursima a ne u ljudima. Bogatsvo Rusije je u ljudima koje Rusija ima i kada bi njima omogucili slobodu i obrazovanje kakvu imaju amerikanci ili nemci snaga Rusije bi dosla do izrazaja i izasla na videlo. Ovako polupismeni diktatori i njihovi sledbenici ruiniraju i unistavaju Rusiju, korak po korak.

demokratija ali prava

pre 10 godina

Mozete li da zamislite da Obama ili Merkelova ovako odgovaraju 4 sata na direktna pitanja gradjana.
To je nezamislivo, jer je na zapadu simulacija demokratije. Na zapadu je vladavina tajkuna a ne naroda, a politicarima ne pada na pamet da polazu racune narodu.
Kancelar Nemacke bombarduje i okupira druge zemlje, zavodi sankcije u interesu svojih tajkuna, a ne interesu svog naroda.Zasto Nemacka nece da uvede sankcije Rusiji i pored otrovne retorike? To nemacki narod ne zeli. Ali se on nista ne pita. Bitno je da to nemackim tajkunima ne odgovara, jer gube profit, zato tih sankcija nece ni biti, jer se u Nemackoj tajkuni pitaju.
Tu je velika razlika izmedju licemera kao sto je Merkelova ili Obama i Putina.

Ivan

pre 10 godina

Eto to je ta demokratija na delu. Zamrzli račune poštenih ruskih industrijalaca samo da bi se iz ljubomore obračunali sa Putinom.
(Boža, 17. april 2014 21:02)

Hah, ja se nadam da se salis za ovo "postenih ruskih industrijalaca", jer u Rusiji ti "posteni" industrijalci su sve samo ne posteni. A kakve veze ima demokratija sa zamrzavanjem necijih racuna? Ako mislis da ima, onda definitivno ne znas sta je demokratija.

AISA

pre 10 godina

Sta se bune ovi Rusi. Ako su patriote ,kako se predstavljaju, zasto su onda drzali toliki novac u Americi i evropi. Oni su patriote kao ovi nasi biznismeni i politicari. Kuci zaludjuju narod i huskaju ga protiviZapada a ustvari njihove porodice zive rade u londonu, americi... Bedno i zalosno i vec mnogo puta vidjeno.

Перица

pre 10 godina

@Алекс

Па до распада СССР-а једино су атомске бомбе држале совјетске тенковске колоне ван западне Европе. Успут, процене су биле да би колоне биле по 300км дугачке.

Колико пара потрошише на војску, а ништа нису освојили и опљачкали... економија је пропала, са њом и систем.

Прича се понавља, али сада са друге стране. После освајања и НЕДОВОЉНЕ пљачке, економија је на самрти и одржава се штампањем пара...

Јадне ли су те земље чије економије и друштва смрде нечовештвом.

Jajko

pre 10 godina

Ja obožavam Putina! Sve što radi, radi iz sve snage! Mogu samo da ga mrze, on vodi najveću silu na svetu, samo to niko još nije shvatio. Daće bog, biće trećeg svetskog rata a Rusi će pobediti. Mi ćemo Putinu sedeti na krilu i njegovom snagom povratiti sve što nam je nepravedno uzeto. (Kraj sarkazma - naravno da ne priželjkujem nikakav rat. Ako ste počeli nekontrolisano da lučite pljuvačku na spomen 3. svetskog rata u kojem pobeđuje Putin, obratite se lekaru ili farmaceutu)

djole

pre 10 godina

@blago vama:
Prica engleski, retko, ne dobro, ali je pred OI u Sociju imao neki snimak gde govori na engleskom pa su sve mediji uzvrteli da to kao prenose, komentarisu. Nemacki tecnoo govori. U zvanicnom obracanju i on i Lavrov (koji naravno tecno govori engleski) se obracaju na ruskom .
I u cemu je sad problem?

Baćuška

pre 10 godina

To se zove kod nas tajkuni.
A, taj njihov biznis se zove korupcija.
A, oni su tvoji dobri prijatelji i o Krimu su saznali iz novina !
Baš su oni neimformisani!
Jadna li je ta tvoja država, već 100 godina je jašu kojekakvi mufljuzi.

Milivoje

pre 10 godina

Pa, rusi su trebali znati da je "politika" zapada prema političarima i privrednicima Srbije (a i celoj drzavi i narodu), ono isto što čeka i njih! Zato nisu trebali ni imati nikakve račune kod tih, u celokupnoj ljudskoj istoriji, najkvarnijih licemera!

Tanja

pre 10 godina

Mozda bi nasi politicari, trebali isto da sede 4 sata i odgovaraju glasacima na pitanja, naravno da odgovaraju na pitanja a ne da mora ?olivera' da ga 5 puta opominje da odgovori na piranje, ili Vucic da drzi uvek isti govor, kako je posten, marljiv, da su svi drugi krivi. Naravno da je nasao uzasnu ekonomsku i nesredjenu drzavu, ali Vucu, pa zato si i dobio izbore, pokazi sta znas, danas i sutra, ostavi se bre istorije.

tormentor

pre 10 godina

Hah, ja se nadam da se salis za ovo "postenih ruskih industrijalaca", jer u Rusiji ti "posteni" industrijalci su sve samo ne posteni. A kakve veze ima demokratija sa zamrzavanjem necijih racuna? Ako mislis da ima, onda definitivno ne znas sta je demokratija.
(Ivan, 18. april 2014 05:32)Misliš da su industrijalci sa zapada nešto bolji?Razlika je u tome što je Rusija postala kapitalistička zemlja pre 24 godine.Isto kao što su sada kapitalisti iz istočne Evrope na lošem glasu tako su i pre 100 godina isto tako bili i kapitalisti u SAD-u.Tako nastaje kapitalistički sistem

Aleksandar

pre 10 godina

@(sasa, 17. april 2014 22:21)

Zato i nisi na njegovom mestu - što razmišljaš k'o uvređeni školarac. Dve trećine izvoznih prihoda koje Ruska Federacija ostvari dolaze od gasa, nafte i naftnih derivata. Skoro 80% tog novca dolazi iz EU - ako 'zavrne' gas, kao što mu ignoramusi na internetu predlažu, RF bi ostala uskraćena za polovinu svog izvoza - nešto što odjednom nijedna država na svetu ne bi preživela.

Srećom, Putin je malko pametniji igrač i daleko je od onoga za šta ga vi rusofili/zapadnomrsci smatrate. Zato je on predsednik RF, a vi možete samo da maštarite šta biste radili da ste na njegovom mestu.

mujcinovic salih

pre 10 godina

Odgovarajući na pitanje o uvođenju sankcija biznismenima Genadiju Timčenku, braći Arkadiju i Borisu Rotengbergu, on je kazao :"To su moji dobri drugovi, prijatelji. Zarađivali su svoj kapital još pre našeg poznanstva.I tako gospodin Timcenko je zaradio 15 milijardi dolara.A sve to drzi u SAD.Nesto tu smrdi...

Alex

pre 10 godina

Kao sto su stare komunjare zbog svog slepila razrusile SSSR, tako ce i ovaj Rusiju. Lik jednostavno ne shvata da bi se njegova zemlja da nema nuklearne rakete raspala za 24h po svim savovima. I ne shvata da u bilo kom odnosu snaga sa NATO-om je 100:1 za NATO. Jedino su u nuklearnim snagama 1:1, a jadna je ona zemlja cije postojanje garantuju i obezbedjuju rakete.

Nesalomivi-novosadjanin

pre 10 godina

Jedan od retko simpaticnih predsednika.
Legenda politike. Mimika, fascinirajuca.
Sve sto radi jeste fascinirajuce.
Podrzavam ga, iako nisam rusofil.

milan26

pre 10 godina

Kad mu vidis ovu namazanu, lukavu, a krajnje simpaticnu facu ne moze da ti ne bude simpatican! Pravi politicar, kgb skola, perfektno govori engleski i nemacki, svestran, opasan igrac sa jasnim ciljem! E sad kad pored takvog lika i Merkelove stavite marionete poput Obame i ostale strucnjake sve vam bude jasno! :-)

Православ

pre 10 godina

Па и рекао му је амерички сенатор да је он следећи у лице ал могу да му....
дигну рејтинг!

ply

pre 10 godina

to je jasno od pocetka. ekonomskim sankcijama biznismenima.oko putina pokusavaju da stvore nezadovoljstvo medju njegovim finansijerima, koji bi se, u ocekivanom scenariju okrenuli protiv njega i podrzali neko rusko prolece u rusiji. vec vidjeno

Jajko

pre 10 godina

Ja obožavam Putina! Sve što radi, radi iz sve snage! Mogu samo da ga mrze, on vodi najveću silu na svetu, samo to niko još nije shvatio. Daće bog, biće trećeg svetskog rata a Rusi će pobediti. Mi ćemo Putinu sedeti na krilu i njegovom snagom povratiti sve što nam je nepravedno uzeto. (Kraj sarkazma - naravno da ne priželjkujem nikakav rat. Ako ste počeli nekontrolisano da lučite pljuvačku na spomen 3. svetskog rata u kojem pobeđuje Putin, obratite se lekaru ili farmaceutu)

demokratija ali prava

pre 10 godina

Mozete li da zamislite da Obama ili Merkelova ovako odgovaraju 4 sata na direktna pitanja gradjana.
To je nezamislivo, jer je na zapadu simulacija demokratije. Na zapadu je vladavina tajkuna a ne naroda, a politicarima ne pada na pamet da polazu racune narodu.
Kancelar Nemacke bombarduje i okupira druge zemlje, zavodi sankcije u interesu svojih tajkuna, a ne interesu svog naroda.Zasto Nemacka nece da uvede sankcije Rusiji i pored otrovne retorike? To nemacki narod ne zeli. Ali se on nista ne pita. Bitno je da to nemackim tajkunima ne odgovara, jer gube profit, zato tih sankcija nece ni biti, jer se u Nemackoj tajkuni pitaju.
Tu je velika razlika izmedju licemera kao sto je Merkelova ili Obama i Putina.

Deda Mraz

pre 10 godina

Klasičan diktator.
U Americi dva predsednička mandata i dovidjenja - a ovaj patuljak će da vlada dok je živ, kao i njegov komšija - pulen koreanac...

crni bombarder

pre 10 godina

@alex
Samo jedno pitanje. Sta bi se desilo sa Amerikom da prestane da stampa dolare bez pokrica? U 12.00 Amerika prestaje da stampa dolare bez pokrica u 12.20 gradjanski rat.

Duci0167

pre 10 godina

Sta se lozite na ovog jahaca medveda? Pa vi ste zaljubljeni u njega :) Zaludjenijeg naroda nisam video. I tako,mislite "zavrni im gas pa da vide"? Kakva glupa percepcija. Pa jos "nisam rusofil ali ga obozavam,muskarcina,volim ga" hahah

pera

pre 10 godina

Kao sto su stare komunjare zbog svog slepila razrusile SSSR, tako ce i ovaj Rusiju. Lik jednostavno ne shvata da bi se njegova zemlja da nema nuklearne rakete raspala za 24h po svim savovima. I ne shvata da u bilo kom odnosu snaga sa NATO-om je 100:1 za NATO. Jedino su u nuklearnim snagama 1:1, a jadna je ona zemlja cije postojanje garantuju i obezbedjuju rakete.
(Alex, 17. april 2014 22:16)

Vidim da je tebi malo zao sto oni imaju te rakete pa zapad ne moze sa njima da "prica" kao sa Srbijom,Avganistanom,Irakom...
Drugo,Rusija je jedna drzava,a NATO je veliki broj najmocnijih drzava,a ,opet, odnos snaga nije bas takav kakvim ga ti predstavljas.

Blago vama

pre 10 godina

milan26, decko ti izgleda buncas, gde si ti cuo Putina da prica engleski? A da je simpatican to samo gay populacija moze da proceni.

Nenad

pre 10 godina

Evo vec vekovima nas bratski ruski narod ne zivi u slobodi nego se samo smenjuje diktator za diktatorom koji ne vole ljude i veruju da je bogatstvo Rusije u prirodnim resursima a ne u ljudima. Bogatsvo Rusije je u ljudima koje Rusija ima i kada bi njima omogucili slobodu i obrazovanje kakvu imaju amerikanci ili nemci snaga Rusije bi dosla do izrazaja i izasla na videlo. Ovako polupismeni diktatori i njihovi sledbenici ruiniraju i unistavaju Rusiju, korak po korak.

Dragan

pre 10 godina

Ne bih se slozio da je odnos snaga NATO - Rusija 100:1, jer pogledajte odnos SAD i NATO prema Severrnoj Koreji. Cim su se uverili da taj tamo Kim Dzong ima nuklearnu bombu povukli su se i vise ni rec od njih da cujes protiv Severne Koreje.Salju UN tamo neke svije misije da kao istrazuju postovanje ljudskih prava i to je sve. NATO udara samo tamo gde je siguran da nece imati nikakav otpor a cim vidi da bi mogao imati svoje zrtve odustaje. Napravi haos u tim zemljama a kada oseti "gusto" povlaci se onako tiho i neprimetno.Ucuti se i pocinje da izigrava mirotvorca a narod te zemlje se poubija medjusobno.

Milivoje

pre 10 godina

Pa, rusi su trebali znati da je "politika" zapada prema političarima i privrednicima Srbije (a i celoj drzavi i narodu), ono isto što čeka i njih! Zato nisu trebali ni imati nikakve račune kod tih, u celokupnoj ljudskoj istoriji, najkvarnijih licemera!

Ivan

pre 10 godina

Eto to je ta demokratija na delu. Zamrzli račune poštenih ruskih industrijalaca samo da bi se iz ljubomore obračunali sa Putinom.
(Boža, 17. april 2014 21:02)

Hah, ja se nadam da se salis za ovo "postenih ruskih industrijalaca", jer u Rusiji ti "posteni" industrijalci su sve samo ne posteni. A kakve veze ima demokratija sa zamrzavanjem necijih racuna? Ako mislis da ima, onda definitivno ne znas sta je demokratija.

Baćuška

pre 10 godina

To se zove kod nas tajkuni.
A, taj njihov biznis se zove korupcija.
A, oni su tvoji dobri prijatelji i o Krimu su saznali iz novina !
Baš su oni neimformisani!
Jadna li je ta tvoja država, već 100 godina je jašu kojekakvi mufljuzi.

Перица

pre 10 godina

@Алекс

Па до распада СССР-а једино су атомске бомбе држале совјетске тенковске колоне ван западне Европе. Успут, процене су биле да би колоне биле по 300км дугачке.

Колико пара потрошише на војску, а ништа нису освојили и опљачкали... економија је пропала, са њом и систем.

Прича се понавља, али сада са друге стране. После освајања и НЕДОВОЉНЕ пљачке, економија је на самрти и одржава се штампањем пара...

Јадне ли су те земље чије економије и друштва смрде нечовештвом.

Pinball Wizard

pre 10 godina

sve,sve, ali slika je legendarna :D
(Nikola, 17. april 2014 20:16)

Jeste, bogami. Oduvek sam zamišljao da baš ovakvu mimiku ima KGB major kad saslušava nekoga. Kao da govori "mi odavno znamo sve, ali hoću da mi ti sve kažeš svojim rečima. Ako sve tačno ispričaš, dajem ti časnu reč oficira KGB-a da se nećeš dugo mučiti".
Fali samo otkočen "tokarev" na stolu ispred njega.

djole

pre 10 godina

@blago vama:
Prica engleski, retko, ne dobro, ali je pred OI u Sociju imao neki snimak gde govori na engleskom pa su sve mediji uzvrteli da to kao prenose, komentarisu. Nemacki tecnoo govori. U zvanicnom obracanju i on i Lavrov (koji naravno tecno govori engleski) se obracaju na ruskom .
I u cemu je sad problem?

tormentor

pre 10 godina

Hah, ja se nadam da se salis za ovo "postenih ruskih industrijalaca", jer u Rusiji ti "posteni" industrijalci su sve samo ne posteni. A kakve veze ima demokratija sa zamrzavanjem necijih racuna? Ako mislis da ima, onda definitivno ne znas sta je demokratija.
(Ivan, 18. april 2014 05:32)Misliš da su industrijalci sa zapada nešto bolji?Razlika je u tome što je Rusija postala kapitalistička zemlja pre 24 godine.Isto kao što su sada kapitalisti iz istočne Evrope na lošem glasu tako su i pre 100 godina isto tako bili i kapitalisti u SAD-u.Tako nastaje kapitalistički sistem

Aleksandar

pre 10 godina

@(sasa, 17. april 2014 22:21)

Zato i nisi na njegovom mestu - što razmišljaš k'o uvređeni školarac. Dve trećine izvoznih prihoda koje Ruska Federacija ostvari dolaze od gasa, nafte i naftnih derivata. Skoro 80% tog novca dolazi iz EU - ako 'zavrne' gas, kao što mu ignoramusi na internetu predlažu, RF bi ostala uskraćena za polovinu svog izvoza - nešto što odjednom nijedna država na svetu ne bi preživela.

Srećom, Putin je malko pametniji igrač i daleko je od onoga za šta ga vi rusofili/zapadnomrsci smatrate. Zato je on predsednik RF, a vi možete samo da maštarite šta biste radili da ste na njegovom mestu.

AISA

pre 10 godina

Sta se bune ovi Rusi. Ako su patriote ,kako se predstavljaju, zasto su onda drzali toliki novac u Americi i evropi. Oni su patriote kao ovi nasi biznismeni i politicari. Kuci zaludjuju narod i huskaju ga protiviZapada a ustvari njihove porodice zive rade u londonu, americi... Bedno i zalosno i vec mnogo puta vidjeno.

Tanja

pre 10 godina

Mozda bi nasi politicari, trebali isto da sede 4 sata i odgovaraju glasacima na pitanja, naravno da odgovaraju na pitanja a ne da mora ?olivera' da ga 5 puta opominje da odgovori na piranje, ili Vucic da drzi uvek isti govor, kako je posten, marljiv, da su svi drugi krivi. Naravno da je nasao uzasnu ekonomsku i nesredjenu drzavu, ali Vucu, pa zato si i dobio izbore, pokazi sta znas, danas i sutra, ostavi se bre istorije.

mujcinovic salih

pre 10 godina

Odgovarajući na pitanje o uvođenju sankcija biznismenima Genadiju Timčenku, braći Arkadiju i Borisu Rotengbergu, on je kazao :"To su moji dobri drugovi, prijatelji. Zarađivali su svoj kapital još pre našeg poznanstva.I tako gospodin Timcenko je zaradio 15 milijardi dolara.A sve to drzi u SAD.Nesto tu smrdi...