Utorak, 28.05.2013.

13:07

Vulin ostaje direktor Kancelarije

Aleksandar Vulin ostaje direktor vladine Kancelarije za KiM. Najavljuje da će sprovoditi politiku Vlade vodeći računa o onome što misle Srbi s Kosova.

Izvor: B92

Vulin ostaje direktor Kancelarije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

roben

pre 10 godina

"Bice puno zamki i prepreka, a na nama je da ih izbegnemo", rekao je Vulin na prvoj konferenciji za novinare nakon sto je vlada u nedelju odbila njegovu ostavku i dodao da ce mozda on bolje da uoci te zamke.

A cemu onolika drama? Previse je ovo neozbiljno cak i za ex jul-ovca. Mada, ja bih kazala i neodgovorno.

Aleksandar

pre 10 godina

To više ne prolazi ni kod reterdiranih. Najbolje je da On i njegovih sedam sekretara skoja odu jer ionako nemaju legitimitet da vladaju.
(Bozidar Pesic, 28. maj 2013 22:52)

Kako ne prolazi? Pa pogledaj salve hvalospeva i preporuka na iste...

lale

pre 10 godina

pa naravno da ostaje, on kao daje ostavku a ustvari sve je farsa zbog rejtinga! ova vlast umesto da resava probleme ona se udvara narodu zarad rejtinga!

Bozidar Pesic

pre 10 godina

Gospodon Vulin misli da u Srbiji žive nepismeni.Prihvatio je da ostane što je i bio,najobičnija komunjara.Ko stvarno misli da da ostavku to i uradi i to ni UN ne može da poništi a kamoli Vlada Banana Republike Srbije.To više ne prolazi ni kod reterdiranih. Najbolje je da On i njegovih sedam sekretara skoja odu jer ionako nemaju legitimitet da vladaju.

nesa

pre 10 godina

Al su se izblamirali. On kao dao ostavku, onda narod napisao peticiju da se vrati i vlada ga vratila. Jadno i bedno, kao da smo svi mi ovce.

SM

pre 10 godina

Neka se vratio, ako su Srbi sa Kosova tako zeleli, sigurno postoji razlog za to, da je bio los sigurno ne bi trazili da on bude na celu kancelarije. Ovo je samo potvrda njegovog rada, to je procenio i sam Vucic, s obzirom da smenjuje sve one koji ne rade dobro, Vulin se ne nalazi medju njima.

Mirjana

pre 10 godina

Bravo za Vulina,lepo je obrazlozio svoj stav za narod KIM,covek je vrlo iskren..Hvala Vladi Srbije sto je odbila njegovu ostavku.....

novicavg

pre 10 godina

Teško se nazadnjaci odvajaju od fotelje, Vulin, Mirković podneli su, lažne, ostavke, a ostali u foteljama. Sve je ovo cirkus, glumatanje, prevara...
(Siniša, 28. maj 2013 18:47)
Nije Vulin naprednjak uostalom i nije važno šta je činjenica da je dobro radio i da treba da nastavi da vodi ovu kancelariju.A što je najvažnije oni o kojima treba da brine hoće njega i to je dovoljna preporuka da se vrati i vodi kancelariju za Kim.A u foteljamo ima toliko neradnika koji pre trebali svakako da odu mnogo ranije nego Vulin.

BRACA

pre 10 godina

Izuzetno cenim napore gospodina Vulina da grđni KIM imaju bolji i sigurniji život i drago mi je što je ostao na funkciji na koju ga je vlada Srbije izabrala.

Mile s Čubure

pre 10 godina

Da li je neko mislio da će vlada da prihvati njegovu ostavku...Šta se to promenilu u stavu vlade prema KiM pa da on sad pristane da se vrati na staru funkciju...Kakva banana država i kakva banana vlada...Sramota je šta rade i kako se igraju sa ljudima u nevolji.Pa koliko vredi ta fotelja kada se toliko grčevito drže za nju.

Siniša

pre 10 godina

Teško se nazadnjaci odvajaju od fotelje, Vulin, Mirković podneli su, lažne, ostavke, a ostali u foteljama. Sve je ovo cirkus, glumatanje, prevara...

Glasinac

pre 10 godina

Vulin treba da sprovodi politiku vlade Srbije , jer ga je ona na to mesto postavila. Vlada Srbije radi u interesu svih građana Srbije kao i Srba na Kosovu što je i obaveza i njenih ministara. Prema tome Vulin je u obavezi da sporovodi politiku vlade u interesu Srbije i njenih građana i Srba sa Kosova.

Milijana

pre 10 godina

ne slazem se da vulin nije dorastao funkciji, cak mislim da je do sada radio sto je mogao, na zalost nije ostalo mnogo da se uradi. evo sada ce imati priliku da se pokaze u implementaciji. Ne otpisujte ga prerano.

MomaSRB

pre 10 godina

Kada je dao ostavku ja sam napisao da je jadno i bedno sto kao " satro" podnosi ostavku jer nije ispunio obecanja...a isto tako sam i napisao da vlada nece prihvatiti njegovu ostavku...i sad je oberucke prihvatio nazad tu funkciju...e pa "gospodine" Vulin,ako stvarno zelite da napustite tu funkciju onda je STVARNO I NAPUSTITE,pa ne moze niko da vas natera na silu da radite to ako stvarno necete...STVARNO STE JADNI I PROVIDNI

Superishka

pre 10 godina

Sa Vulinom je ista stvar kao i sa vecinom novih funkcionera postavljenih i izabranih posle proslogodisnjih izbora. Svi pokusavaju da ga osporavaju ali covek se zaista trudi da nesto uradi.

Jagodiceva

pre 10 godina

Da, mislim da je u ovom trenutku odluka sasvim na mestu sto je Vulin uspeo da licni stav podredi drzavnim interesima i zahtevima Srba sa KiM.
Steceno poverenje mu daje kredibilitet da i dalje obavlja funkciju , uzevsi u obzir kompleksnost citave situacije.

jevgenija

pre 10 godina

Ako Srbi sa severa KIM veruju Aleksandru Vulinu da ce najbolje zastupati njihove interese verujemo mu i mi svi ostali. Uostalom svi gradjana Srbije imaju zajednicke interese.

vlada milic

pre 10 godina

za ovo vam nudim samo jedan citat iz tesne koze "jel si ti coek ili baba koja se predomislja.- si ti - taki su ti i djedovi bili"

gogo

pre 10 godina

O odnosu Vucic - Vulin najbolje je rekao sam Vulin kada se na TV javno pohvalio kako mu jer Vucic 'povedio' da povede njegovog 15-godisnjeg sina da vidi Kosovo.
Bilo je to u onoj TV emisiji kada je Vulin podneo 'neopozivu' [?????] ostavku naa mesto direktora kancelarije za Kosovo.

A koliko je ostvka bila zaista 'neopoziva' videli smo pre dva dana

lala

pre 10 godina

Cista sprdnja... Sad je kao shvatio da treba da se postara da sve bude kako je dogovoreno, a sa dogovorenim se nije slagao i pored toga sto je sve vreme aktivno ucestvovao u stvaranju sporazuma. Kako ste dvolicni svi samo, nemam reci... Seselj treba da vas uci drzanju do svojih stavova i sta su to principi.

Nikola011

pre 10 godina

Tesko je ovoj drzavi kad zavisi od jednog coveka. Tako je I Tito bio nezamenljiv. Sto ne uvedu zakon da doticni bude direktor do kraja zivota kad je toliko nezamenljiv.

spacabound

pre 10 godina

Koja je ovo sprdnja sa narodom...on kao podnosi ostavku, pa ga Vucic moli pa on kao ostaje!! Pa od pocetka se znalo, takav je bio dogovor Vucica i njega!! A koliko li mozga imaju ovi sto se pale na ovo, pa jos komentarisu kako ce Vulin i Vucic da ujedine Srbiju!! O majko moja, postali su vecina ovi polupismeni!!

niki

pre 10 godina

Očigledno je da ima podršku i poverenje Srba sa Kosova. Verujem da će nadgledati da se sporazum primenjuje onako kako na papiru piše.

srb.

pre 10 godina

Koliko ja vidim najvaznije je da se nijedno radno mesto ne ugasi i da to sve placaju ovi mucenici od svoje bedne plate.Toliko sam ogorcen na kosovare da ne mogu.... Pa pitali ko nas hocemo li to da placamo i do kada.Do kadaaaa.

novica952

pre 10 godina

Dobar potez gospodina Vulina , potprwedsednika Vučića i naroda sa severa Kosova koji su peticijom zatražili povratak ovog čoveka na čelo kancelarije za KiM.Smatram da će ovo biti na dobro čitave Srbije a pogotovo na dobro ljudi na severu koji u Vulinu dobijaju čoveka koji neće dozvoliti zumačenje sporazuma o implementaciji na štetu tog naroda i na svaki način će se suprostaviti prištini da ne zlopupotrebljava institucije vlasti. Vulin je kao čovek shvatio da je briselski sporazum sastavni deo svakodnevnici i mislim da će doprineti da i većina naroda na severu sporazum prihvati kao realnost života ijedina mogućnost za opstanak na tim prostorima.

goran

pre 10 godina

Mozemo mi okivati u zvezde i Vuklina i Vucica, ali Kosovo za nas iz uze Srbije sve vise i vise postaje inostranstvo. Doduse u njega mogu ici kao u BH Makedoniju ili CG sa licnom, koju ce da mi traze na uvid granici [neki to zovu 'adm prelaz'].
Mogao sam sa licnom Srbije i u Hrvatsku, ali sada nakon 1. jula kada Hrvatska udje u EU ne mogu
Sve ostalo je 'suplja prica' tj. zavaravanje naroda

CEREZIT F-117

pre 10 godina

Aleksandar Vulin je doneo ispravni i jedino mogucu odluku u ovom trenutku. Jer nije imao pravo da se oglusi od stava i zahteva Srba sa Severa KIM-a i vlade Srbije. Zbog toga svi političari koji mogu da pomognu treba da se uključe u rešavanje problema Kosova,Aleksandar Vulin sigurno, zbog dobrih odnosa sa Srbima sa Kosova, tu može mnogo da pomogne

Zorana

pre 10 godina

Neka se vratio, ako su Srbi sa Kosova tako zeleli, sigurno postoji razlog za to, da je bio los sigurno ne bi trazili da on bude na celu kancelarije. Ovo je samo potvrda njegovog rada, to je procenio i sam Vucic, s obzirom da smenjuje sve one koji ne rade dobro, Vulin se ne nalazi medju njima.

sumadinac atl

pre 10 godina

licemer. sad se ne slazem sa potpisanim ali me srbi na kosovu vole oa ko velim ajd da im ucinim i ostanem na funkciji direktora kancelarije koja je u BEOGRADU!!!
jednom julovac uvek julovac...

garavi

pre 10 godina

ejjjjjjj slatka je tu lova ko nutela . 2500 somica i bog da te vidi . a sta radis ? pa nista brate slatki . e zato ce srbija da propadne i nema nama spasa .

Светлана Fox

pre 10 godina

У свакодневном говору за овакве појаве се каже - дно дна! И влада и Вулин.

ognjen

pre 10 godina

Srbija sada ima šansu da krene ka EU, i ako tu priliku ne iskoristimo, ko zna, da li, i kada, ćemo opet imati tu priliku. Zbog toga svi političari koji mogu da pomognu treba da se uključe u rešavanje problema Kosova, a Vulin sigurno, zbog dobrih odnosa sa Srbima sa Kosova, tu može mnogo da pomogne.

mirko

pre 10 godina

Najlakše je, kada je teško, otići. Treba ostati i boriti se i dalje. Dobro je što se Vulin vraća, jer on može mnogo da pomogne u razgovorima sa Srbima sa Kosova.

sumadinac atl

pre 10 godina

@garavi
kako to mislis " srbija ce da propadne"
srbija je propala u ambis devedesetih. sve ovo sad je plivanje u blatu.
pa kaze ministar iz urs "srbija je izasla iz recesije" a onda u istoj izjavi kaze "zbog krize uvodimo mere stednje"
ako nismo u recesiji o kojoj krizi on prica?
papir/statistika trpe sve. u sportu i politici. u sportu moze od sasvim prosecnog igraca (bilo kog timskog sporta da napravi prosek koji je vrhunski a u politici sluzi vlasti da pokaze narodu da i kad vlast nista ne radi i kad raste ne zaposlenost i kad se zamrzavaju plate i penzije, zbog "rasta izvoza" zemlja nije u recesiji.
e sad taj izvoz u slucaju fijata znaci vozila su otiala u ameriku aziju i zapadnu evropu ali ne znaci da su ona i prodata....

Александар Џунић

pre 10 godina

Ма седи бре ту ди си, примај плату кад већ не мораш да је зарађујеш и фолирај се ко и сви остали. Пуштај мало косу у Слобино, пардон у слободно време, а може и по коју сузицу...

garavi

pre 10 godina

ejjjjjjj slatka je tu lova ko nutela . 2500 somica i bog da te vidi . a sta radis ? pa nista brate slatki . e zato ce srbija da propadne i nema nama spasa .

sumadinac atl

pre 10 godina

licemer. sad se ne slazem sa potpisanim ali me srbi na kosovu vole oa ko velim ajd da im ucinim i ostanem na funkciji direktora kancelarije koja je u BEOGRADU!!!
jednom julovac uvek julovac...

Светлана Fox

pre 10 godina

У свакодневном говору за овакве појаве се каже - дно дна! И влада и Вулин.

ognjen

pre 10 godina

Srbija sada ima šansu da krene ka EU, i ako tu priliku ne iskoristimo, ko zna, da li, i kada, ćemo opet imati tu priliku. Zbog toga svi političari koji mogu da pomognu treba da se uključe u rešavanje problema Kosova, a Vulin sigurno, zbog dobrih odnosa sa Srbima sa Kosova, tu može mnogo da pomogne.

Александар Џунић

pre 10 godina

Ма седи бре ту ди си, примај плату кад већ не мораш да је зарађујеш и фолирај се ко и сви остали. Пуштај мало косу у Слобино, пардон у слободно време, а може и по коју сузицу...

spacabound

pre 10 godina

Koja je ovo sprdnja sa narodom...on kao podnosi ostavku, pa ga Vucic moli pa on kao ostaje!! Pa od pocetka se znalo, takav je bio dogovor Vucica i njega!! A koliko li mozga imaju ovi sto se pale na ovo, pa jos komentarisu kako ce Vulin i Vucic da ujedine Srbiju!! O majko moja, postali su vecina ovi polupismeni!!

mirko

pre 10 godina

Najlakše je, kada je teško, otići. Treba ostati i boriti se i dalje. Dobro je što se Vulin vraća, jer on može mnogo da pomogne u razgovorima sa Srbima sa Kosova.

CEREZIT F-117

pre 10 godina

Aleksandar Vulin je doneo ispravni i jedino mogucu odluku u ovom trenutku. Jer nije imao pravo da se oglusi od stava i zahteva Srba sa Severa KIM-a i vlade Srbije. Zbog toga svi političari koji mogu da pomognu treba da se uključe u rešavanje problema Kosova,Aleksandar Vulin sigurno, zbog dobrih odnosa sa Srbima sa Kosova, tu može mnogo da pomogne

MomaSRB

pre 10 godina

Kada je dao ostavku ja sam napisao da je jadno i bedno sto kao " satro" podnosi ostavku jer nije ispunio obecanja...a isto tako sam i napisao da vlada nece prihvatiti njegovu ostavku...i sad je oberucke prihvatio nazad tu funkciju...e pa "gospodine" Vulin,ako stvarno zelite da napustite tu funkciju onda je STVARNO I NAPUSTITE,pa ne moze niko da vas natera na silu da radite to ako stvarno necete...STVARNO STE JADNI I PROVIDNI

Mile s Čubure

pre 10 godina

Da li je neko mislio da će vlada da prihvati njegovu ostavku...Šta se to promenilu u stavu vlade prema KiM pa da on sad pristane da se vrati na staru funkciju...Kakva banana država i kakva banana vlada...Sramota je šta rade i kako se igraju sa ljudima u nevolji.Pa koliko vredi ta fotelja kada se toliko grčevito drže za nju.

gogo

pre 10 godina

O odnosu Vucic - Vulin najbolje je rekao sam Vulin kada se na TV javno pohvalio kako mu jer Vucic 'povedio' da povede njegovog 15-godisnjeg sina da vidi Kosovo.
Bilo je to u onoj TV emisiji kada je Vulin podneo 'neopozivu' [?????] ostavku naa mesto direktora kancelarije za Kosovo.

A koliko je ostvka bila zaista 'neopoziva' videli smo pre dva dana

lala

pre 10 godina

Cista sprdnja... Sad je kao shvatio da treba da se postara da sve bude kako je dogovoreno, a sa dogovorenim se nije slagao i pored toga sto je sve vreme aktivno ucestvovao u stvaranju sporazuma. Kako ste dvolicni svi samo, nemam reci... Seselj treba da vas uci drzanju do svojih stavova i sta su to principi.

Siniša

pre 10 godina

Teško se nazadnjaci odvajaju od fotelje, Vulin, Mirković podneli su, lažne, ostavke, a ostali u foteljama. Sve je ovo cirkus, glumatanje, prevara...

sumadinac atl

pre 10 godina

@garavi
kako to mislis " srbija ce da propadne"
srbija je propala u ambis devedesetih. sve ovo sad je plivanje u blatu.
pa kaze ministar iz urs "srbija je izasla iz recesije" a onda u istoj izjavi kaze "zbog krize uvodimo mere stednje"
ako nismo u recesiji o kojoj krizi on prica?
papir/statistika trpe sve. u sportu i politici. u sportu moze od sasvim prosecnog igraca (bilo kog timskog sporta da napravi prosek koji je vrhunski a u politici sluzi vlasti da pokaze narodu da i kad vlast nista ne radi i kad raste ne zaposlenost i kad se zamrzavaju plate i penzije, zbog "rasta izvoza" zemlja nije u recesiji.
e sad taj izvoz u slucaju fijata znaci vozila su otiala u ameriku aziju i zapadnu evropu ali ne znaci da su ona i prodata....

Nikola011

pre 10 godina

Tesko je ovoj drzavi kad zavisi od jednog coveka. Tako je I Tito bio nezamenljiv. Sto ne uvedu zakon da doticni bude direktor do kraja zivota kad je toliko nezamenljiv.

vlada milic

pre 10 godina

za ovo vam nudim samo jedan citat iz tesne koze "jel si ti coek ili baba koja se predomislja.- si ti - taki su ti i djedovi bili"

goran

pre 10 godina

Mozemo mi okivati u zvezde i Vuklina i Vucica, ali Kosovo za nas iz uze Srbije sve vise i vise postaje inostranstvo. Doduse u njega mogu ici kao u BH Makedoniju ili CG sa licnom, koju ce da mi traze na uvid granici [neki to zovu 'adm prelaz'].
Mogao sam sa licnom Srbije i u Hrvatsku, ali sada nakon 1. jula kada Hrvatska udje u EU ne mogu
Sve ostalo je 'suplja prica' tj. zavaravanje naroda

srb.

pre 10 godina

Koliko ja vidim najvaznije je da se nijedno radno mesto ne ugasi i da to sve placaju ovi mucenici od svoje bedne plate.Toliko sam ogorcen na kosovare da ne mogu.... Pa pitali ko nas hocemo li to da placamo i do kada.Do kadaaaa.

nesa

pre 10 godina

Al su se izblamirali. On kao dao ostavku, onda narod napisao peticiju da se vrati i vlada ga vratila. Jadno i bedno, kao da smo svi mi ovce.

Bozidar Pesic

pre 10 godina

Gospodon Vulin misli da u Srbiji žive nepismeni.Prihvatio je da ostane što je i bio,najobičnija komunjara.Ko stvarno misli da da ostavku to i uradi i to ni UN ne može da poništi a kamoli Vlada Banana Republike Srbije.To više ne prolazi ni kod reterdiranih. Najbolje je da On i njegovih sedam sekretara skoja odu jer ionako nemaju legitimitet da vladaju.

lale

pre 10 godina

pa naravno da ostaje, on kao daje ostavku a ustvari sve je farsa zbog rejtinga! ova vlast umesto da resava probleme ona se udvara narodu zarad rejtinga!

Aleksandar

pre 10 godina

To više ne prolazi ni kod reterdiranih. Najbolje je da On i njegovih sedam sekretara skoja odu jer ionako nemaju legitimitet da vladaju.
(Bozidar Pesic, 28. maj 2013 22:52)

Kako ne prolazi? Pa pogledaj salve hvalospeva i preporuka na iste...

jevgenija

pre 10 godina

Ako Srbi sa severa KIM veruju Aleksandru Vulinu da ce najbolje zastupati njihove interese verujemo mu i mi svi ostali. Uostalom svi gradjana Srbije imaju zajednicke interese.

novicavg

pre 10 godina

Teško se nazadnjaci odvajaju od fotelje, Vulin, Mirković podneli su, lažne, ostavke, a ostali u foteljama. Sve je ovo cirkus, glumatanje, prevara...
(Siniša, 28. maj 2013 18:47)
Nije Vulin naprednjak uostalom i nije važno šta je činjenica da je dobro radio i da treba da nastavi da vodi ovu kancelariju.A što je najvažnije oni o kojima treba da brine hoće njega i to je dovoljna preporuka da se vrati i vodi kancelariju za Kim.A u foteljamo ima toliko neradnika koji pre trebali svakako da odu mnogo ranije nego Vulin.

roben

pre 10 godina

"Bice puno zamki i prepreka, a na nama je da ih izbegnemo", rekao je Vulin na prvoj konferenciji za novinare nakon sto je vlada u nedelju odbila njegovu ostavku i dodao da ce mozda on bolje da uoci te zamke.

A cemu onolika drama? Previse je ovo neozbiljno cak i za ex jul-ovca. Mada, ja bih kazala i neodgovorno.

Zorana

pre 10 godina

Neka se vratio, ako su Srbi sa Kosova tako zeleli, sigurno postoji razlog za to, da je bio los sigurno ne bi trazili da on bude na celu kancelarije. Ovo je samo potvrda njegovog rada, to je procenio i sam Vucic, s obzirom da smenjuje sve one koji ne rade dobro, Vulin se ne nalazi medju njima.

Milijana

pre 10 godina

ne slazem se da vulin nije dorastao funkciji, cak mislim da je do sada radio sto je mogao, na zalost nije ostalo mnogo da se uradi. evo sada ce imati priliku da se pokaze u implementaciji. Ne otpisujte ga prerano.

Superishka

pre 10 godina

Sa Vulinom je ista stvar kao i sa vecinom novih funkcionera postavljenih i izabranih posle proslogodisnjih izbora. Svi pokusavaju da ga osporavaju ali covek se zaista trudi da nesto uradi.

novica952

pre 10 godina

Dobar potez gospodina Vulina , potprwedsednika Vučića i naroda sa severa Kosova koji su peticijom zatražili povratak ovog čoveka na čelo kancelarije za KiM.Smatram da će ovo biti na dobro čitave Srbije a pogotovo na dobro ljudi na severu koji u Vulinu dobijaju čoveka koji neće dozvoliti zumačenje sporazuma o implementaciji na štetu tog naroda i na svaki način će se suprostaviti prištini da ne zlopupotrebljava institucije vlasti. Vulin je kao čovek shvatio da je briselski sporazum sastavni deo svakodnevnici i mislim da će doprineti da i većina naroda na severu sporazum prihvati kao realnost života ijedina mogućnost za opstanak na tim prostorima.

BRACA

pre 10 godina

Izuzetno cenim napore gospodina Vulina da grđni KIM imaju bolji i sigurniji život i drago mi je što je ostao na funkciji na koju ga je vlada Srbije izabrala.

Mirjana

pre 10 godina

Bravo za Vulina,lepo je obrazlozio svoj stav za narod KIM,covek je vrlo iskren..Hvala Vladi Srbije sto je odbila njegovu ostavku.....

niki

pre 10 godina

Očigledno je da ima podršku i poverenje Srba sa Kosova. Verujem da će nadgledati da se sporazum primenjuje onako kako na papiru piše.

Glasinac

pre 10 godina

Vulin treba da sprovodi politiku vlade Srbije , jer ga je ona na to mesto postavila. Vlada Srbije radi u interesu svih građana Srbije kao i Srba na Kosovu što je i obaveza i njenih ministara. Prema tome Vulin je u obavezi da sporovodi politiku vlade u interesu Srbije i njenih građana i Srba sa Kosova.

Jagodiceva

pre 10 godina

Da, mislim da je u ovom trenutku odluka sasvim na mestu sto je Vulin uspeo da licni stav podredi drzavnim interesima i zahtevima Srba sa KiM.
Steceno poverenje mu daje kredibilitet da i dalje obavlja funkciju , uzevsi u obzir kompleksnost citave situacije.

SM

pre 10 godina

Neka se vratio, ako su Srbi sa Kosova tako zeleli, sigurno postoji razlog za to, da je bio los sigurno ne bi trazili da on bude na celu kancelarije. Ovo je samo potvrda njegovog rada, to je procenio i sam Vucic, s obzirom da smenjuje sve one koji ne rade dobro, Vulin se ne nalazi medju njima.

ognjen

pre 10 godina

Srbija sada ima šansu da krene ka EU, i ako tu priliku ne iskoristimo, ko zna, da li, i kada, ćemo opet imati tu priliku. Zbog toga svi političari koji mogu da pomognu treba da se uključe u rešavanje problema Kosova, a Vulin sigurno, zbog dobrih odnosa sa Srbima sa Kosova, tu može mnogo da pomogne.

mirko

pre 10 godina

Najlakše je, kada je teško, otići. Treba ostati i boriti se i dalje. Dobro je što se Vulin vraća, jer on može mnogo da pomogne u razgovorima sa Srbima sa Kosova.

CEREZIT F-117

pre 10 godina

Aleksandar Vulin je doneo ispravni i jedino mogucu odluku u ovom trenutku. Jer nije imao pravo da se oglusi od stava i zahteva Srba sa Severa KIM-a i vlade Srbije. Zbog toga svi političari koji mogu da pomognu treba da se uključe u rešavanje problema Kosova,Aleksandar Vulin sigurno, zbog dobrih odnosa sa Srbima sa Kosova, tu može mnogo da pomogne

garavi

pre 10 godina

ejjjjjjj slatka je tu lova ko nutela . 2500 somica i bog da te vidi . a sta radis ? pa nista brate slatki . e zato ce srbija da propadne i nema nama spasa .

Светлана Fox

pre 10 godina

У свакодневном говору за овакве појаве се каже - дно дна! И влада и Вулин.

Superishka

pre 10 godina

Sa Vulinom je ista stvar kao i sa vecinom novih funkcionera postavljenih i izabranih posle proslogodisnjih izbora. Svi pokusavaju da ga osporavaju ali covek se zaista trudi da nesto uradi.

novica952

pre 10 godina

Dobar potez gospodina Vulina , potprwedsednika Vučića i naroda sa severa Kosova koji su peticijom zatražili povratak ovog čoveka na čelo kancelarije za KiM.Smatram da će ovo biti na dobro čitave Srbije a pogotovo na dobro ljudi na severu koji u Vulinu dobijaju čoveka koji neće dozvoliti zumačenje sporazuma o implementaciji na štetu tog naroda i na svaki način će se suprostaviti prištini da ne zlopupotrebljava institucije vlasti. Vulin je kao čovek shvatio da je briselski sporazum sastavni deo svakodnevnici i mislim da će doprineti da i većina naroda na severu sporazum prihvati kao realnost života ijedina mogućnost za opstanak na tim prostorima.

Zorana

pre 10 godina

Neka se vratio, ako su Srbi sa Kosova tako zeleli, sigurno postoji razlog za to, da je bio los sigurno ne bi trazili da on bude na celu kancelarije. Ovo je samo potvrda njegovog rada, to je procenio i sam Vucic, s obzirom da smenjuje sve one koji ne rade dobro, Vulin se ne nalazi medju njima.

jevgenija

pre 10 godina

Ako Srbi sa severa KIM veruju Aleksandru Vulinu da ce najbolje zastupati njihove interese verujemo mu i mi svi ostali. Uostalom svi gradjana Srbije imaju zajednicke interese.

niki

pre 10 godina

Očigledno je da ima podršku i poverenje Srba sa Kosova. Verujem da će nadgledati da se sporazum primenjuje onako kako na papiru piše.

Milijana

pre 10 godina

ne slazem se da vulin nije dorastao funkciji, cak mislim da je do sada radio sto je mogao, na zalost nije ostalo mnogo da se uradi. evo sada ce imati priliku da se pokaze u implementaciji. Ne otpisujte ga prerano.

Александар Џунић

pre 10 godina

Ма седи бре ту ди си, примај плату кад већ не мораш да је зарађујеш и фолирај се ко и сви остали. Пуштај мало косу у Слобино, пардон у слободно време, а може и по коју сузицу...

Jagodiceva

pre 10 godina

Da, mislim da je u ovom trenutku odluka sasvim na mestu sto je Vulin uspeo da licni stav podredi drzavnim interesima i zahtevima Srba sa KiM.
Steceno poverenje mu daje kredibilitet da i dalje obavlja funkciju , uzevsi u obzir kompleksnost citave situacije.

sumadinac atl

pre 10 godina

licemer. sad se ne slazem sa potpisanim ali me srbi na kosovu vole oa ko velim ajd da im ucinim i ostanem na funkciji direktora kancelarije koja je u BEOGRADU!!!
jednom julovac uvek julovac...

BRACA

pre 10 godina

Izuzetno cenim napore gospodina Vulina da grđni KIM imaju bolji i sigurniji život i drago mi je što je ostao na funkciji na koju ga je vlada Srbije izabrala.

Mirjana

pre 10 godina

Bravo za Vulina,lepo je obrazlozio svoj stav za narod KIM,covek je vrlo iskren..Hvala Vladi Srbije sto je odbila njegovu ostavku.....

SM

pre 10 godina

Neka se vratio, ako su Srbi sa Kosova tako zeleli, sigurno postoji razlog za to, da je bio los sigurno ne bi trazili da on bude na celu kancelarije. Ovo je samo potvrda njegovog rada, to je procenio i sam Vucic, s obzirom da smenjuje sve one koji ne rade dobro, Vulin se ne nalazi medju njima.

Glasinac

pre 10 godina

Vulin treba da sprovodi politiku vlade Srbije , jer ga je ona na to mesto postavila. Vlada Srbije radi u interesu svih građana Srbije kao i Srba na Kosovu što je i obaveza i njenih ministara. Prema tome Vulin je u obavezi da sporovodi politiku vlade u interesu Srbije i njenih građana i Srba sa Kosova.

novicavg

pre 10 godina

Teško se nazadnjaci odvajaju od fotelje, Vulin, Mirković podneli su, lažne, ostavke, a ostali u foteljama. Sve je ovo cirkus, glumatanje, prevara...
(Siniša, 28. maj 2013 18:47)
Nije Vulin naprednjak uostalom i nije važno šta je činjenica da je dobro radio i da treba da nastavi da vodi ovu kancelariju.A što je najvažnije oni o kojima treba da brine hoće njega i to je dovoljna preporuka da se vrati i vodi kancelariju za Kim.A u foteljamo ima toliko neradnika koji pre trebali svakako da odu mnogo ranije nego Vulin.

sumadinac atl

pre 10 godina

@garavi
kako to mislis " srbija ce da propadne"
srbija je propala u ambis devedesetih. sve ovo sad je plivanje u blatu.
pa kaze ministar iz urs "srbija je izasla iz recesije" a onda u istoj izjavi kaze "zbog krize uvodimo mere stednje"
ako nismo u recesiji o kojoj krizi on prica?
papir/statistika trpe sve. u sportu i politici. u sportu moze od sasvim prosecnog igraca (bilo kog timskog sporta da napravi prosek koji je vrhunski a u politici sluzi vlasti da pokaze narodu da i kad vlast nista ne radi i kad raste ne zaposlenost i kad se zamrzavaju plate i penzije, zbog "rasta izvoza" zemlja nije u recesiji.
e sad taj izvoz u slucaju fijata znaci vozila su otiala u ameriku aziju i zapadnu evropu ali ne znaci da su ona i prodata....

srb.

pre 10 godina

Koliko ja vidim najvaznije je da se nijedno radno mesto ne ugasi i da to sve placaju ovi mucenici od svoje bedne plate.Toliko sam ogorcen na kosovare da ne mogu.... Pa pitali ko nas hocemo li to da placamo i do kada.Do kadaaaa.

Siniša

pre 10 godina

Teško se nazadnjaci odvajaju od fotelje, Vulin, Mirković podneli su, lažne, ostavke, a ostali u foteljama. Sve je ovo cirkus, glumatanje, prevara...

Bozidar Pesic

pre 10 godina

Gospodon Vulin misli da u Srbiji žive nepismeni.Prihvatio je da ostane što je i bio,najobičnija komunjara.Ko stvarno misli da da ostavku to i uradi i to ni UN ne može da poništi a kamoli Vlada Banana Republike Srbije.To više ne prolazi ni kod reterdiranih. Najbolje je da On i njegovih sedam sekretara skoja odu jer ionako nemaju legitimitet da vladaju.

goran

pre 10 godina

Mozemo mi okivati u zvezde i Vuklina i Vucica, ali Kosovo za nas iz uze Srbije sve vise i vise postaje inostranstvo. Doduse u njega mogu ici kao u BH Makedoniju ili CG sa licnom, koju ce da mi traze na uvid granici [neki to zovu 'adm prelaz'].
Mogao sam sa licnom Srbije i u Hrvatsku, ali sada nakon 1. jula kada Hrvatska udje u EU ne mogu
Sve ostalo je 'suplja prica' tj. zavaravanje naroda

Nikola011

pre 10 godina

Tesko je ovoj drzavi kad zavisi od jednog coveka. Tako je I Tito bio nezamenljiv. Sto ne uvedu zakon da doticni bude direktor do kraja zivota kad je toliko nezamenljiv.

spacabound

pre 10 godina

Koja je ovo sprdnja sa narodom...on kao podnosi ostavku, pa ga Vucic moli pa on kao ostaje!! Pa od pocetka se znalo, takav je bio dogovor Vucica i njega!! A koliko li mozga imaju ovi sto se pale na ovo, pa jos komentarisu kako ce Vulin i Vucic da ujedine Srbiju!! O majko moja, postali su vecina ovi polupismeni!!

gogo

pre 10 godina

O odnosu Vucic - Vulin najbolje je rekao sam Vulin kada se na TV javno pohvalio kako mu jer Vucic 'povedio' da povede njegovog 15-godisnjeg sina da vidi Kosovo.
Bilo je to u onoj TV emisiji kada je Vulin podneo 'neopozivu' [?????] ostavku naa mesto direktora kancelarije za Kosovo.

A koliko je ostvka bila zaista 'neopoziva' videli smo pre dva dana

MomaSRB

pre 10 godina

Kada je dao ostavku ja sam napisao da je jadno i bedno sto kao " satro" podnosi ostavku jer nije ispunio obecanja...a isto tako sam i napisao da vlada nece prihvatiti njegovu ostavku...i sad je oberucke prihvatio nazad tu funkciju...e pa "gospodine" Vulin,ako stvarno zelite da napustite tu funkciju onda je STVARNO I NAPUSTITE,pa ne moze niko da vas natera na silu da radite to ako stvarno necete...STVARNO STE JADNI I PROVIDNI

Mile s Čubure

pre 10 godina

Da li je neko mislio da će vlada da prihvati njegovu ostavku...Šta se to promenilu u stavu vlade prema KiM pa da on sad pristane da se vrati na staru funkciju...Kakva banana država i kakva banana vlada...Sramota je šta rade i kako se igraju sa ljudima u nevolji.Pa koliko vredi ta fotelja kada se toliko grčevito drže za nju.

nesa

pre 10 godina

Al su se izblamirali. On kao dao ostavku, onda narod napisao peticiju da se vrati i vlada ga vratila. Jadno i bedno, kao da smo svi mi ovce.

lala

pre 10 godina

Cista sprdnja... Sad je kao shvatio da treba da se postara da sve bude kako je dogovoreno, a sa dogovorenim se nije slagao i pored toga sto je sve vreme aktivno ucestvovao u stvaranju sporazuma. Kako ste dvolicni svi samo, nemam reci... Seselj treba da vas uci drzanju do svojih stavova i sta su to principi.

vlada milic

pre 10 godina

za ovo vam nudim samo jedan citat iz tesne koze "jel si ti coek ili baba koja se predomislja.- si ti - taki su ti i djedovi bili"

lale

pre 10 godina

pa naravno da ostaje, on kao daje ostavku a ustvari sve je farsa zbog rejtinga! ova vlast umesto da resava probleme ona se udvara narodu zarad rejtinga!

Aleksandar

pre 10 godina

To više ne prolazi ni kod reterdiranih. Najbolje je da On i njegovih sedam sekretara skoja odu jer ionako nemaju legitimitet da vladaju.
(Bozidar Pesic, 28. maj 2013 22:52)

Kako ne prolazi? Pa pogledaj salve hvalospeva i preporuka na iste...

roben

pre 10 godina

"Bice puno zamki i prepreka, a na nama je da ih izbegnemo", rekao je Vulin na prvoj konferenciji za novinare nakon sto je vlada u nedelju odbila njegovu ostavku i dodao da ce mozda on bolje da uoci te zamke.

A cemu onolika drama? Previse je ovo neozbiljno cak i za ex jul-ovca. Mada, ja bih kazala i neodgovorno.