Kopenhagen: Haos zbog lažne uzbune

Više od 4.000 ljudi evakuisano je sinoć iz zabavnog parka "Tivoli" u centru Kopenhagena, zbog sumnje da je pored ulaza u park postavljen automobil-bomba.

Izvor: B92

Nedelja, 20.04.2014.

11:33

Default images

U akciju provere automobila registrovanog u Poljskoj iz kojeg su, prema navodima policije, "štrčali sumnjivi provodnici, a unutra su se videli uređaji sa meračima koji odbrojavaju", bili su uključeni vojni i policijski demonteri bombi, kao i specijalni robot-guseničar.

Nakon nekoliko časova, na licu mesta se, međutim, pojavio vlasnik automobila koji je objasnio da su misteriozni uređaji koji su izazvali jednu od najvećih uzbuna u Kopenhagenu poslednjih godina zapravo samo muzička oprema, tako da je vojno-policijska akcija obustavljena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: