Pajtić: Ako treba, biće ostavki

Premijer APV Bojan Pajtić kaže da će on i svi članovi Vlade Vojvodine podneti ostavke ako se utvrdi da je bilo ko imao veze sa nezakonitim poslovanjem RBV.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 30.05.2013.

23:05

Default images

Ističući da DS nije protiv utvrđivanja odgovornosti, Pajtić je u intervjuu za Novi magazin rekao da ne veruje da je bilo ko od članova vlade "sedeo na šalteru i sugerisao kome da se da kredit".

"Ostajemo pri tome da, ako se pravnosnažno utvrdi da je bilo ko iz Vlade odgovoran, podnosimo ostavku", naglasio je Pajtić. On smatra da se borba protiv korupcije iskazuje u procesu protiv članova Demokratske stranke, ocenivši lošim ako se ona koristi za obračun sa opozicijom.

"Mi tražimo neselektivan pristup, vrlo dobro znamo da korupcija prožima Srbiju i sve političke stranke i sistemska je bolest. Hapšenje preko medija nije borba protiv korupcije, donošenje sistemskih zakona i sečenje u korenu nešto je što može doprineti toj borbi", dodao je Pajtić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: