Vučić: Sporazumi statusno neutralni

Aleksandar Vučić rekao je danas u Čačku da su svi sporazumi koje je Beograd potpisao s Prištinom statusno neutralni i da je to izjavila i Ketrin Ešton.

Izvor: B92

Utorak, 28.05.2013.

14:56

Default images

"U tim sporazumima ima stvari koje nam idu u prilog i ima stvari koje nam ne idu u prilog, biće i teških stvari koje moramo da preduzmemo, ali mislim da nije bilo moguće bolje u ovom trenutku i mislim da sve što smo radili uradili smo zbog opstanka, napretka i budućnosti Srbije", kazao je prvi potpredsednik vlade.

"Nisam imao ni straha da to sve saopštim ni Srbima na Kosovu", rekao je Vučić novinarima, nakon posete vojnoj kompaniji "Sloboda" u Čačku.

Vučić je ranije danas sa američkim ambasadorom posetio i Tehničko-remontni zavod u Čačku, kome je američka vlada poklonila četiri nova vozila hamer, čija je ukupna vrednost 850.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: