Boston: Carnajev prebačen u zatvor

Osumnjičeni za bombaški napad tokom maratona u Bostonu Đohar Carnajev prebačen je iz bolnice u zatvor Fort Devens u Masačusetsu.

Izvor: Tanjug

Petak, 26.04.2013.

13:28

Default images

Devetnaestogodišnji Čečen, koji je teško ranjen u pucnjavi s policijom prošle nedelje nekoliko sati nakon što je policija objavila fotografije njega i njegovog brata, drugog osumnjičenog, bio je u bolnici Bet Izrael Dikonis, gde su na lečenju i neke od žrtava bombaškog napada.

Njegov stariji brat Tamerlan (26) ubijen je u pucnjavi s policijom.

Carnajev je u ponedeljak optužen za bombaški napad od 15. aprila u kome je troje ljudi poginulo i 264 čoveka su ranjena kod cilja Bostonskog maratona.

Predstavnica šerifske službe SAD Dru Vejd potvrdila je danas da je Đohar Carnaev prebačen iz bolnice i da se sada nalazi u zatvoru Fort Devens u Masačusetsu, preneo je Rojters.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: