Trudnica povređena u eksploziji

Jedna trudnica je povređena u eksploziji koja se dogodila rano jutros u Mostaru kada je eksplodiralo vozilo marke ”bmv” koje je bilo u pokretu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.04.2013.

11:24

Default images

Policija kaže da istražuje jaku jutrošnju eksploziju u Mostaru, a mediji tvrde da je miniran jedan automobil u kojem su bile tri osobe.

Prema saznanjim policije, eksplozivna naprava, koja se nalazila najverovatnije ispod automobila, eksplodirala je neposredno nakon pokretanja vozila, javila je agencija Anadolija.

Policija je saopštila da će posle laboratorijske obrade prikupljenih dokaza biti jasno o čemu se radi.

Mediji u BiH navode da je eksplodirala bomba ispod autmobila "BMW 5" u kojem su, kako je rekao vozač, bili on, njegova majka i trudna supruga. Eksplozija se dogodila dok je vozilo bilo parkirano ispred zgrade u kojoj on živi.

Predstavnica bolnice u Mostaru Adrijana Pandža izjavila je da je trudnica posle eksplozije pregledana u Ginekološkoj ambulanti i da je puštena kući, a lekari su utvrdili da je pretrpela šok.

Po izjavi predstavnika policije u Mostaru Srećka Bošnjaka, koju prenosi Federalna televizija (FTV), vlasnik BMW P.G. živi u Mostaru gde "nije istaknut na društvenoj, privrednoj ili političkoj sceni", a po policijskim saznanjima, "nije bio predmet pretnji ili ucena".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: