Hakeri oborili sajt SLS

Hakeri su danas oborili sajt Samostalne liberalne stranke, koja učestvuje u radu kosovskih institucija i ima tri ministarstva u vladi Hašima Tačija.

Izvor: B92, KIM radio

Sreda, 27.07.2011.

17:21

Default images

Na zvaničnom sajtu ove stranke postavljena je fotografija pripadnika specijalne jedinice ROSU koji je nastradao u akciji na severu Kosova.

Pripadnik specijalne jedinice ROSU Enver Zumberi ranjen je juče po podne snajperom u glavu u blizini prelaza Brnjak. On je preminuo sinoć u Urgentnom centru Kliničkog centra Priština.

Jedinice ROSU su u ponedeljak uveče krenule u akciju sprovođenja odluke kosovske vlade o uspostavljanju kontrole na administrativnim prelazima Brnjak i Jarinje.

Zbog toga već danima na severu Kosova traje kriza, a rešenje kroz pregovore sa Kforom pokušavaju da nađu ministar za KIM Goran Bogdanović i šef tima Beograda u pregovorima sa Kosovom Borko Stefanović.

Samostalna liberalna stranka, koja u Vladi Kosova ima tri ministarstva, još se nije oglasila povodom dešavanja na severu Kosova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: