Upucana dva Turčina u centru Ciriha

Dva Turčina ranjeni su u pucnjavi u centru Ciriha. Naoružani napadač otvorio je vatru u zgradi u oblasti Langštrase i pobegao sa lica mesta.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 30.05.2013.

20:56

Default images

Ranjeni muškarci turske nacionalnosti od 33 i 41 godine nalaze se u bolnici i nisu u kritičnom stanju, prenela je agencija Rojters.

BBC dodaje da je policija evakuisala četiri stanara iz zgrade gde se dogodila pucnjava i držala u blokadi okolne ulice gotovo tri sata, u potrazi za osumnjičenim.

Motiv za napad je ostao nejasan, ali portparol gradske policije navodi da nema naznaka da je napadač povezan sa ekstremističkim grupama.

Britanska agencija navodi da je Langštrase deo Ciriha gde živi mešovito stanovništvo i mnogo imigranata i da su njegovi problemi prostitucija i kriminal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: