K.Mitrovica slavi Putinovu pobedu

Odmah pošto je izborni štab Vladimira Putina proglasio njegovu pobedu na predsedničkim izborima u Rusiji, građani severne Kosovske Mitrovice počeli su slavlje.

Izvor: B92

Nedelja, 04.03.2012.

21:45

Default images

Automobilima, okićenim ruskim, srpskim i zastavama DSS-a, kružili su ulicama severnog dela grada do mosta na Ibru i barikade, gde već nekoliko meseci Srbi dežuraju kako bi onemogućili zaživljavanje kosovskih institucija u ovom delu Kosova.

Okupljeni građani uzvikuju "Srbija-Rusija", kliču Putinu koji je zbog podrške ruske drzave Srbima na severu Kosova, proglašen za počasnog građanina Zubinog Potoka i Zvečana.

Podsetimo, prema preliminarnim rezultatima predsedničkih izbora u Rusiji, aktuelni premijer Vladimir Putin u ubedlljivoj je prednosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: