Mazgama prenosili drogu u Grčku

Albanska policija je zaplenila na jugu zemlje na granici sa Grčkom 140 kilograma kanabisa, droge namenjene grčkom tržištu, i tom prilikom privela dve osobe.

Izvor: Beta

Nedelja, 04.03.2012.

20:18

Default images

Šverceri su pokušali s kanabisom na mazgama da pređu granicu s Grčkom, navela je policija i dodala da su dve osobe privedene i da su četiri uspele da pobegnu.

Od početka godine, albanska policija je zaplenila više od jedne tone kanabisa, namenjenog Grčkoj i Italiji.

Šverceri kupuju drogu oko 200 kilometara južno od Tirane, područja gde se uzgaja kanabis. Iako vlasti navode da svake godine unište od 70.000 do 100.000 biljki kanabisa, postoje područja na kojima se i dalje uzgaja ta droga.

Procenjuje se da se u Albaniji godišnje uzgaja do 20 tona kanabisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

19 h

Podeli: