Čaves operisao tumor

Predsednik Venecuele Ugo Čaves kaže da je operacija koju je na Kubi imao prošle nedelje povratak raka iz 2011. i dodao da će uskoro imati terapiju zračenja.

Izvor: B92

Nedelja, 04.03.2012.

19:12

Default images

"Tumor je u potpunosti uklonjen i pretpostavke su potvrdjene: to je povratak raka koji je ranije otkriven", rekao je Čaves u emisiji koja je snimljena juče, a danas emitovana na televiziji Venecuele.

Kako su juče javile svetske agencije, Čaves je poručio da se brzo oporavlja od operacije na Kubi, a na prvim fotografijama posle hirurške intervencije venecuelanski lider je nasmejan i ćaska s Fidelom Kastrom.

Na jednom od snimaka koje su objavili kubanski mediji, nasmejani Čaves u plavo-belo-crnoj trenerci hoda po sobi bez tudje pomoći.

Na drugim fotografijama, venecuelanski lider sedi preko puta Kastra, koji je takodje u trenerci, i razgovara s bivšim kubanskim liderom, po svemu sudeći u bolnici u Havani. Iza njih se vidi zastava Venecuele i slika južnoameričkog revolucionara Simona Bolivara.

Čaves (57) je 24. februara doputovao na Kubu kako bi operisao izraslinu u predelu karlice, odakle mu je prošle godine uklonjen maligni tumor.

Ugo Čaves će na izborima 7. oktobra ove godine pokušati da dobije novi predsednički mandat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: