U zatvoru dobijao državnu pomoć

Entoni Garsija, ubica koji je postao poznat po sceni ubistva istetoviranoj na grudima, dobio je u zatvoru više od 30.000 dolara na ime pomoći za nezaposlene.

Izvor: B92

Nedelja, 04.03.2012.

18:43

Default images

Šerif Majk Parker rekao je juče da je Garsija, poznat pod nadimkom Čoper (Chopper) dok je bio u zatvoru losandjeleskog okruga od 2008. do 2010. dobio pomenuti novac za lažni status nezaposlenog.

Parker je rekao da su otac i dve devojke Garsije uzimale čekove, unovčavale ih i deponovale novac na zatvorske račune Garsije i drugih članova bande kojoj je pripadao.

Otac i devojke uhapšeni su u četvrtak po optužbama za veliku kradju, a Parker je naveo da vlasti još uvek nisu odlučile da li da podignu optužnicu i protiv Garsije.

Garsija je osudjen za ubistvo člana rivalske bande u Piko Riveri 2004. U dokaze protiv njega uključena je i tetovaža na njegovim grudima na kojoj je prikazana scena ubistva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: