Jadran je bliži s Er Srbijom

Aviokompanija Er Srbija povećaće tokom letnje sezone broj letova ka Jadranskoj obali, ka Tivtu, Dubrovniku i Splitu.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 16.04.2014.

08:39

Default images

Er Srbija će od 27. maja do 15. septembra leteti tri puta dnevno za Tivat, sedam dana nedeljno.

Počev od 30. maja letovi za Dubrovnik će se obavljati šest puta nedeljno, dok će se za Split leteti pet puta nedeljno tokom letnjeg reda letenja.

Od 15. septembra letovi do ovih destinacija obavljaće se prema redovnom redu letenja koji obuhvata 3 leta nedeljno za Dubrovnik, 4 nedeljna leta za Split i 13 letova do Tivta svake nedelje.

Ovim potezom, Er Srbija će omogućiti još bolje veze ka ovim popularnim letnjim destinacijama na Jadranskoj obali, za putnike iz Srbije i drugih zemalja, navodi se u saopštenju Er Srbije.
(Foto: Air Serbia)
Zbog velike potražnje, linija za Tivat će biti unapređena tako što će na njoj saobraćati veći avioni tipa Airbus A319 i Airbus A320. Na ovaj način na letovima ka Tivtu će biti uvedena vrhunska usluga Biznis klase Er Srbije.

U skladu sa novim bojama i modernim avionima, na svim rutama je usluga na letu takođe osvežena novim menijem uz mogućnost izbora, besplatnim pićem i unapređenom zabavom tokom leta, što omogućava dodatne opcije gostima koji lete Er Srbijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

13 h

Podeli: