Pirotski opanci za Japance

Kompanija "Tigar" iz Pirota isporučila je jesenas japanskom tržištu 2.000 pari novog modela pirotskog gumenog opanka.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.01.2011.

15:09

Default images

Izvršni direktor kompanije "Tigar" Jelena Petković izjavila je agenciji Beta da je japanskim partnerima iz firme "Vallauris" isporučen redizajnirani model gumenih opanaka, simboličnog naziva "1935", koji predstavlja datum osnivanja fabrike.

"Modifikacija proizvoda je simbolična i dodala je jednu rustičnost, a osnovna konstrukcija i forma ostala je ista. Tokio se ubraja u gradove sa najlepšim prodavnicama na svetu i za nas je velika čast da budemo deo te ponude", rekla je Petkovićeva.

Prema njenim rečima, japanskim kupcima isporučeni su tradicionalno ručno radjeni gumeni opanci u nekoliko boja, uključujući i crnu, a dodate su i aplikacije.

Nov model pirotskog opanka ima atraktivan izgled moderne niske obuće, izuzetno je udoban, lak za obuvanje i veoma jednostavan za održavanje, rekli su u kompaniji "Tigar".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Svet

Uvode još jedan porez: "Preterujete..."

U Nemačkoj će se uvesti porez na skupljanje povratne ambalaže. Tako više mnogi ne mogu da skupljaju flaše i limenke do mile volje i da ih vraćaju za novac, a da ništa od toga ne moraju dodatno da plate.

9:08

7.5.2024.

1 d

Podeli: