Telekom: 4.020 kandidata, 75 prošlo

Telekom Srbije saopštio je zaposlio 75 radnika, koji su izabrani na javnom oglasu, a na koji se u septembru prošle godine prijavilo 4.020 kandidata.

Izvor: Beta

Sreda, 14.03.2012.

15:41

Default images

Na svečanom prijemu generalni direktor Telekoma Brankom Radujko je izjavio da je ta kompanija kao odgovorna kompanija značajno smanjila broj zaposlenih, a da nikoga nije otpustila, kao i da je, istovremeno, uspela da unapredi obrazovnu i starosnu strukturu zaposlenih.

"Uveren sam da su ovi ljudi još jedna garancija da će Telekom Srbija ostati lider na tržištu i glavni pokretač razvoja celog ICT sektora u zemljama u kojima posluje. Bilo je mnogo izvanrednih kandidata, ali je broj koji smo mogli da primimo bio ograničen poslovnim planom kompanije", naglasio je Branko Radujko.

Najveći broj novih radnika je angažovan u oblasti ekonomije, marketinga, i informaciono-komunikacionih tehnologija, zatim u oblasti ljudskih resursa, strategije, interne revizije, kao i na pravnim i logističkim poslovima.

U procesu odabira, kriterijumi su bili obrazovni profil koji zahteva specifično radno mesto, nivo znanja engleskog jezika i informatičko znanje, zatim stručna znanja, veštine kao i odgovarajuće iskustvo.

Telekom Srbija je po sprovedenom postupku profesionalne selekcije odabrao najbolje saradnike koji će biti angažovani na različitim pozicijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: