Ford Fiesta za 8.888 evra

Najpopularniji Fordov model u Evropi i u Srbiji - Fiesta, u varijanti sa troja vrata i paketom opreme Ambiente, od 20. decembra u ponudi je po ceni od 8.888 evra.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 28.12.2013.

09:56

Default images

Fiestu sa ovom cenom, u crvenoj ili teget boji, pokreće benzinski motor od 1.242 kubna centimetra sa 82 KS i 114 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Snaga se prenosi petostepenim ručnim menjačem, a fabrika deklariše prosečnu potrošnju u mešovitom ciklusu od 5,2 litra na 100 km.

U Ambiente paketu opreme su, između ostalog, ABS u kočnom sistemu sa elektronskom distribucijom kočne sile, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, servo volan podesiv po visini i dubini, treće stop svetlo, kodirani ključ (imobilajzer), centralno zaključavanje, nivelacija farova, tonirana stakla, branici u boji karoserije, elektro podizači prednjih stakala, ISOFIX nosači dečijih sedišta, čelični rezervni točak standardnih dimenzija, krovni spojler u boji karoserije, elektro podesivi, grejani retrovizori crne boje, čelični naplaci sa pneumaticima 175/65 R14, ručice na vratima crne boje, ICE Pack 7 - Radio/CD/MP3 sa šest zvučnika, displej sa prikazom dve linije teksta, audio komande na volanu, USB utičnica, dodatna MP3 utičnica, dnevna svetla. Dodatna oprema uključena u cenu su manuelni klima uređaj i treći naslon za glavu na zadnjem sedištu.

Redovna cena ovako opremljene Fieste je 9.875 evra. Za Fiestu, kao i ostala Fordova putnička vozila, važi petogodišnja garancija (na antikorozivnu zaštitu 12 godina). Za ovu verziju Fieste je propisano redovno servisiranje na 20.000 km ili najmanje jednom godišnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: